Fontos állomás...egy negyed század:)

25 évvel ezelôtt, 1992 decemberèben nyitottunk a New Wave belvárosi üzletházban, az egykori bizomànyi áruházzal szemben, több kicsi üzlettel együtt, 10m2-en.

Nagy izgalom volt...több éves kereskedelmi gyakorlattal, de vevôkapcsolatok nèlkül. A többi üzlet vevôkörére alapozva új márkákkal, különlegességekkel, törzsvásàrlói kedvezményekkel gyorsan megkedveltek az egriek, és a város pezsgô idegenforgalma is komoly segítsèget jelentett. Nagyon szèp ötèves idôszak volt!!! :)

1997 nyarán költöztünk a jelenlegi helyünkre, közèp ès prèmium kategóriás termèkeink új márkákkal bövültek, számos kizárólagos forgalmazási joggal. Nèhány a legnèpszerübbek közül: Felina, Triumph, Leilieve, Aubade, Anita, Simone Pérèle, Mustang, Skiny, Lisca, Kunert, Marylin, Magistral, Charmline...

Szeretnènk köszönetet mondani a szállítóinknak a minôsègi termèkekèrt, a közös akciókèrt, az eladást támogató marketingèrt, szeretnénk megköszönni az üzlet dolgozóinak akik partnerek voltak a közös munkában, és sok-sok köszönet az üzlet törzsvásárlóinak, akikre mindig számíthattunk. Köszönjük a hûségüket ès reméljük hogy még sok éven keresztül partnerei lehetünk egymásnak. :)


Sok újdonsággal, kedvezményekkel és sok szeretettel várjuk kedves Vásárlóinkat a jövôben is!


First Fehérnemû
www.firstfehernemu.hu


Aubade 1875

Az Aubade francia fehérnemű márka bemutatása a Luxorium segítségével:

A női fehérnemű történelme az Aubade-val kezdődött 1875-ben, s a 130 év alatt felgyülemlett "savoir-faire" napjainkig szolgálja a kényeztetésre és tökéletes külsőre vágyó nőket. A márka születése után öt évtizeddel kezdte el legendává kinőni magát a csábítás és az exkluzív alsóneműk területén.

Ők voltak az elsők a történelemben, akik a fehérneműt úgy pozícionálták, mint a nőknek és partnerüknek örömet okozó (vagy azt fokozó) terméket. Az akkor használt metafora mely szerint az Aubade a viselőjük “cinkosa”, “szövetségese”, ma is érvényben van. Noha kezdetekben csupán fűzőkészítéssel foglalkoztak, akkorra kifinomult stílusú, kézzel készített, pazar és nőies fehérneműket kínáltak a hölgyeknek.

Méretezésük igen széles skálán mozog: az 5 milliméterenként növekvő számozásnak köszönhetően a legkülönbözőbb adottságokkal rendelkező hölgyek is megtalálhatják a nekik legmegfelelőbb fehérneműt. Minden egyes Aubade melltartóhoz nem kevesebb, mint 15 féle alapanyagot használnak fel, s a legapróbb részletekre is óriási hangsúlyt fektetnek a tökéletes végeredmény érdekében.

A saját üzletek "L'Art d'Aimer", azaz a szeretet művészete nevet viselik, ezeken kívül számos viszonteladónál is megtalálhatók az Aubade fehérneműk.

Alapítás éve: 1875
Alapító: Bernard Matussière
Központ: Párizs
Website: www.aubade.com
Forrás:http://www.luxorium.hu/Aubade

Aubade Glamour Legend

Ha fürdőruha... miért (is) a FIRST Fehérnemű bolt? :)

Lassan kisüt a nap, és ismét  fókuszba kerül a bikini és a fürdőruha! Öltözékünk talán legkényesebb darabja ?! Nem sokat takar, ugyanakkor a legtökéletesebb megjelenést kell, hogy biztosítsa a számunkra. Biztosítania kell az általunk igényelt apróbb korrekciókat, pl. keskenyebb alsót választva nyújthatjuk a derekunkat, magasabb alsóval eltüntethetjük a kisebb pluszokat, push up felsővel kerekebb formát varázsolhatunk, alakformáló alapanyagok, betétek használatával karcsúbbak lehetünk...

Üzletünkben lehetőséget nyújtunk Vásárlóinknak „családon belül” az azonos méretű bikini alsók és felsők cseréjére. Sőt esetenként eggyel kisebb, vagy eggyel nagyobb méret választása is lehetséges. Lehet ez a bikini extravagáns MAGISTRAL, divatos OCEAN, különleges LISCA, olasz LINEA SPRINT, klasszikus TRIUMPH...

A 2013. év újdonsága a GIDEON OBERSON -alapanyag és fazon szempontjából egyaránt felsőkategóriás- izraeli márka. Katalógusunkból szabadon válogathatók össze a különböző bikini felsők és alsók, természetesen eltérő méretekben is.

További lehetőséget kínál az ELASTIC márka. Magyar gyártóként rendkívül rugalmas, így megoldható az egyedi vásárlói igények maximális kielégítésére.

A katalógusban szereplő alapanyagokból, bármely bikini, tankini, vagy  egyrészes modell kérhető. Nem kell kompromisszumot kötnie, ha tetszik egy egyszínű fürdőruha fazonja, de Ön az élénk színeket jobban kedveli, választhatja más színben vagy akár mintás alapanyagból is. Igénye szerint kérheti alakformáló betéttel, vagy éppen a gyors száradás érdekében bélés nélkül.

Üzletünk télen is, széles választékot biztosít egyrészes fürdőruhákból, bikinikből, kiegészítőkből, törölközőkből….a férfi úszónadrágokról sem megfeledkezve.

Február végétől kezdődően, pedig folyamatosan érkeznek az új modellek. És, mint minden évben most is izgalmasak, különlegesek, szépek!

Remélem tájékoztatásunk – a kínálatunkat még nem ismerőket is – megerősítette abban, hogy fürdőruha vásárlásait üzletünkben kezdje.

Kellemes pihenést, jó nyaralást kívánunk!

MAGISTRAL – szuperdivatos FÜRDŐRUHA modellek!

Immár 20 éve, hogy megjelentek a MAGISTRAL termékek a fürdőruhák palettáján. A szuperdivatos, új stílust képviselő termékek pillanatok alatt ismertté váltak a minőséget kereső Vásárlók körében

Üzletünk kezdetektől részese lehetett annak a sikernek, amelyet a vásárlók pozitív visszajelzései jelentettek. Így örömmel vállaltuk azt a lehetőséget, hogy márkaüzlet jelleggel, kiemelt választékban forgalmazzuk a termékeket. Büszkék vagyunk rá, hogy magyar termék, amely Európa ill. a világ 26 országában megvásárolható.

Évről évre növekszik a márka rajongóinak tábora.

Mi lehet a siker kulcsa?!

A kitűnő minőségű alapanyag, a jó szabás, a sokféle fazon, a gyönyörű színek és minták… nem beszélve az apró részletekről, amely abszolút egyedivé varázsolják a termékeket.

A kollekción belül két „család” jelenik meg:

BLACK LABEL – stílusosan nőies, rafináltan szexi, elegáns.

ORANGE LABEL – nagyon fiatalos, vagány, vidám.

A tinik, a fiatalok, a közép vagy akár az „idősebb” korosztály igényeit egyaránt kielégíti, ha fürdőruhából a különlegeset, az egyedit keresi.

És ami még nagyon fontos…a bikinikkel, trikinikkel, tankinikkel, egyrészes fürdőruhákkal harmonizáló KIEGÉSZÍTŐK: szoknyák, strandruhák, kendők…a tökéletes megjelenés elengedhetetlen kellékei.

Üzletünkben lapozgathatják a fürdőruha katalógusokat, gyönyörködhetnek a stílusos fotókban, megpróbálhatják a készleten lévő modelleket, feliratkozhatnak a később beérkező termékekre.

Április végéig beérkezik a teljes kollekció!

Ha a legjobbat szeretné, most érdemes válogatnia!

Miért ?!

 • Áprilisban legnagyobb a választék, mivel az eladott termékek a későbbiekben nem pótolhatók (nincs utánrendelési lehetőség).
 • A komplett választék lehetővé teszi méreten belül az alsók és a felsők szabad összeválogatását. A megkötős, shortos, csípő vagy klasszikus fazonú alsók különböző felsőkkel kombinálhatók.

Ez üzletünk egyedi szolgáltatása!

Kivételes esetekben különböző alsó és felső méretek is választhatók.

A későbbiekben, az eladások miatt szűkebb választék mellett ez már nem biztos, hogy megoldható.
Most a legvalószínűbb, hogy a fürdőruha mellé megfelelő kiegészítőt tud választani (strandruha, kendő, szoknya…)

Várjuk tehát az üzletünkben, ahol felkészült eladóink segítenek a választásban.

(A kollekció megtekinthető a honlapunk galériájában is).

Bikinik, trikinik, kiegészítők most 20%-ék kedvezménnyel kaphatók!

Hippsy derékmelegítő

Öt évvel ezelőtt jelent meg a HIPPSY derékmelegítő Magyarországon. Azóta karrierje töretlenül felfelé ível.

Közben több cég is lemásolta a terméket, az eredeti minőséggel azonban egyik sem veszi fel a versenyt.

Kinek ajánljuk a hippsyt?

Nőknek, férfiaknak, fiataloknak, időseknek, kismamáknak… tehát mindenkinek, aki

 • derékfájós, vagy más egészségügyi problémákkal küzd,
 • sportolás közben védeni szeretné a derekát, (kerékpározás, korcsolyázás, síelés, hegymászás, túrázás, kocogás stb.)
 • munkahelye huzatos, kevéssé fűtött, a hideg időjárás viszontagságainak kitett,
 • ruhatárában vannak rövidebb felsők,
 • egyedivé szeretné varázsolni a ruhatárát.

A hippsy derékmelegítő egészségmegőrző hatása mellett ruhatárunk divatos kiegészítője. Nem véletlen tehát a széles színskála, - 25 színben készül - az alapszínek mellett káprázatos divatszínek gazdagítják a kínálatot.

Igazi különlegességek a téli szezon újdonságai:

 • a sötétkék csipkés,
 • a hímzett folklór,
 • a swarovski kristályos fekete.
 • a sötétkék TATTO szürke mintával

A hippsy csapat újabbnál újabb modellekkel kényezteti rajongóit. Ezekkel az „egyedi” termékekkel még stílusosabbá varázsolhatjuk öltözködésünket.

Érdemes kipróbálni a HIPPSY viselésének „élvezetét”. Aztán biztosan úgy lesz vele, mint számos vásárlónk .Az első darabot követi a második, sőt a harmadik.

Van vásárlónk, aki kisebb „gyűjteménnyel” rendelkezik. Aztán vett egyet a mamának, a papának, a gyerekeknek.

A hippsy derékmelegítő harmónia a divat és egészség között, és az elegáns és sportos öltözet egyedi kiegészítője.

Kívánjuk, viselje egészséggel!

Még egy fontos tájékoztatás!

Most 4+1 AJÁNDÉKAKCIÓ keretében vásárolhat belőle!

Optimális melltartó méret

A Felina kérdőíves felmérése szerint a nők jelentős része nem megfelelő méretű fehérneműt visel. A felmérés során a megkérdezettek 72%-a nagyobb körméretet, 89%-a pedig kisebb kosárméretet viselt.

A Felina felmérésének megállapítását üzletünkben mi is gyakran tapasztaljuk. Igen gyakori eset, hogy például a vásárló által megjelölt 90-es méret, csupán E75-ös méretet takar.

A melltartó kiválasztásánál nagyon fontos

 • a jó forma
 • a biztos tartás és kényelem
 • a megfelelő méret

az egészségügyi kockázatok elkerülése érdekében.

A megfelelő melltartó kiválasztásához segítséget nyújtanak az interneten elérhető méret-kalkulátorok (például a www.felina.hu weboldalon, a felina információk menüpontban: mi a méretem kérdésre kattintva).

Előfordulhat, hogy a különböző típusú és fazonú melltartókból más-más méretet választunk.

Nagyon fontos tehát, hogy a próbálás során- akár a legapróbb bizonytalanság esetén is- kérje üzletünk a felkészült dolgozóinak segítségét, tanácsát.

Így biztos, hogy elégedett lesz a kiválasztott termékkel, és az hosszú távon Ön kényelmét szolgálja.

Fehérnemű kezelési tippek

.....hogy fehérneműink szépek és tartósak maradjanak!

Fehérnemű

Alacsony hőmérsékletű (30 fokos) kézi mosás, illetve kímélő üzemmódú gépi mosás javasolt.

A fehérneműn lévő esetleges foltokat célszerű folttisztítóval előkezelni.

Gépi mosás esetén használjon mosózsákot, amely meggátolja a merevítő karikák deformálódását, valamint az anyagok göbösödését.

Öblítésnél nem ajánlott öblítőszerek használata,mert károsíthatják a termékben lévő elasztánt. Helyette célszerű enyhén ecetes vizet használni. Pici ecet a gépi mosásnál is alkalmazható, az öblítő tartályba töltve.

A szárítás ne tűző napon történjen!

Fürdőruha

Minden használat után alaposan ki kell mosni kézzel, vagy 30 fokos kímélő gépi mosással, annak érdekében, hogy a sós illetve klóros víz ne maradjon az anyagban, és ne károsítsa a szálakat.

Mosózsák használata célszerű.

Öblítésnél az öblítő szer helyett pici ecet adagolását ajánljuk.

A szárítás ne a tűző napon történjen! Fontos ugyanakkor a fürdőruha tökéletes száradása (bélésanyag, vastagabb gumis részek), ezért célszerű szellős helyen tárolni még egy kis ideig, és csak azt követően tegyük a szekrénybe.

Esküvő - a bűvös, felejthetetlen nagy nap!

Kedves Menyasszony!

A tökéletes esküvőnél minden részlet fontos! A csodálatosan szép menyasszonyi ruhához elengedhetetlen a stílusban, formában hozzáillő álomszép fehérnemű.

Üzletünkben a különleges, divatos olasz  -- Leileve, Lormar, Sielei-, és a klasszikus – Triumph, Felina, MyChoice, Misty - márkákból válogathat pántnélküli, variálható pántos melltartókat, garnitúrákat, miedereket.

A ruhához és az alkatához legjobban illő fazonok kiválasztásában felkészült eladók segítenek!

Elhagyhatatlan kiegészítő a harisnya, vagy inkább a csipkés combfix. Lehet matt vagy gyönyörű selyemfényű, izgalmas necc, keskeny és széles csipkés.

Az esküvői hagyományok között a „valami kék” általában a harisnyakötő! A kék a hűséget szimbolizálja és segít annak az eldöntésében is, hogy ki lesz a következő férfi, aki házasságot köt. Ezért dobja az újdonsült férj a nőtlen férfiak közé a harisnyakötőt. Nem véletlen tehát, hogy kollekciónk ebből a termékből is nagyon különleges és sokféle

Ne feledkezzen el az esküvői hálóruháról sem.

Legyen visszafogott…egyszerű…sejtelmes…izgató…?! – kínálatunkban biztosan talál elképzeléseinek megfelelőt!

Ha a nászutat vízpart mellé tervezik, érdemes megtekinteni fürdőruha kínálatunkat, amelyben a kedvelt Triumph, Sloggi, My77 termékek mellett megtalálja a nagyon fiatalos, extravagáns MAGISTRAL bikiniket, trikiniket, tankiniket, egyrészeseket hozzáillő strandruhákkal és kendőkkel.

Remélem sikerült felkeltenünk az érdeklődését üzletünk iránt, nézelődjön, válogasson, próbálja fel modelljeinket üzletünkben, böngésszen, vásároljon webáruházunkban!

First Fehérnemű és Harisnyabolt

Eger, Szent János út 2. (McDonald’s mellett)

Tel.: 06-36-415-354

Webáruház: www.firstfehernemu.hu esküvői termékek

DayDream alvómaszk, webáruházunk különleges terméke

Szépség és egészség - Textil „szemüveg”, alváshoz, pihenéshez!

Most ajándék hűtőpárnával!

Tudja, hogy a melatonin hormon szabályozza a szervezet éjszakai és nappali ritmusát? E hormon termeléséhez, a szervezetnek kellő sötétségre van szüksége.

A daydream alvómaszk teljes sötétségről, ezáltal a szervezet tartós melatonin ellátásáról gondoskodik. Ez a hormon az alvástámogató hatása mellett az immunrendszert is erősíti, és egyben csökkenti a megbetegedések kockázatát.

Mikor használjon az alvómaszkot?

 • utazása során,
 • nem tudja elsötétíteni a hálószobáját, és tovább szeretne aludni,
 • éjszaka nem tud aludni, mivel partnere még olvasni vagy tévézni szeretne,
 • fejfájástól szenved, vagy fényérzékeny,
 • tökéletes ellazulásra vágyik (jóga, meditáció) során stb.

Az alvómaszk a behelyezhető hűtőpárna révén hűtőmaszkká válik, ami ideális a szem környékének hűtésére, valamint a fejfájás mérséklésére.

A Németországban kifejlesztett alvómaszk 30°C-on mosható. Anyaga 80% műszál, 20% gyapjú.

Az Aloe Vera alvómaszk egyedülálló különlegesség. Az anyagban lévő mikrokapszulák folyamatosan Aloe Vera-t juttatnak az arcbőrre.

Az alvómaszk nedvesítő hatása legalább 1 évig tart. Az Aloe Vera nagyobb bőrnedvességet, valamint puhább és rugalmasabb bőrt eredményez.

Karácsonyi újdonságok!

SkinCare Retinal & Ceramid alvómaszk

Ápolja, óvja a bőrt az anyagban lévő mikrokapszulák révén… akár 300 használat erejéig.

Hogyan fejti ki hatását?

A retinol bőrregeneráló, erősíti a kallogén termelődését, ezáltal feszesebbé, simábbá varázsolja bőrünket.

A ceramid erősíti a bőr védőrétegét, valamint szabályozza a bőr vízháztartását.

(Szabadalmaztatásra bejelentve).

Ellazultabban aludni, egészségesebben pihenni, kipihenten ébredni…

Wellness csomag

Tökéletes a relaxáláshoz.

Mit tartalmaz a csomag?

 • alvómaszkot hűtőtasakkal,
 • íves nyaktámasztó párnát levendulával, hajdinával (gyógynövényekkel) töltve.

Mindez szép ajándékdobozba csomagolva.

Még egy különbség...

A nyaktámasztó párna felmelegíthető a mikrohullámú sütőben.